Tagarbejde

Hos Kronjysk Murerfirma & Totalisolering er vi vandt til at arbejde med store og små projekter inden for tagarbejde i Randers, Viborg og Djursland.

Vi tager os kærligt af dit tag

Med mere end 30 års erfaring samlet i virksomheden, er vi ikke blot erfarne – vi er dygtige til det vi laver. Vi ved, at taget er et af husets vigtige elementer og at Danmark ganske enkelt er for koldt et land med for ustadigt vejr til at leve med et tag, der trænger til en reparation.

Derfor tilbyder vi hos Kronjysk Murerfirma & Totalisolering alt i tagarbejde – vi gør ganske enkelt hvad der skal til for at du har et tag, der virker efter hensigten. Så hvis du har brug for tagarbejde i Randers, Viborg eller Djursland, ser vi os selv som værende det oplagte valg.

Hvis der er tale om en større skade på dit tag, rykker vi hurtigt ud og skaber os et overblik af omfanget. Vi forlader ikke dit hus før arbejdet er udført eller en midlertidig løsning er på plads.

ALT i tagarbejde i Randers, Viborg og Djursland

Når vi skriver ”alt”, mener vi selvfølgelig ALT inden for tagarbejde. Du kan altid kontakte os hvis du har brug for tagarbejde i din bolig. Med vores indgående erfaring og kendskab til moderne teknikker, kan vi håndtere de fleste opgaver internt, men andet skal der en specialist på for at få udført – og hertil kender vi naturligvist de bedste.

Vil du høre mere om tagarbejde?

Hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde din inden for tagarbejde i Randers, Viborg og Djursland, er du mere end velkommen til at kontakte os. Har du en mere presserende opgave, anbefaler vi naturligvis at du ringer til os så hurtigt som muligt.

Kontakt os